fb

PLANTZalmon Fillet

Ontdek een spannend nieuw hoofdstuk in plantaardige voeding met onze nieuwste innovatie: Plantaardige Zalm Fillet. Dit unieke product biedt een gezond en duurzaam alternatief voor traditionele zalm. Met nauwgezette aandacht voor smaak, textuur en voedingswaarde is Plantaardige Zalm Fillet ontwikkeld om de heerlijke ervaring van zalm na te bootsen, zonder enige schade aan het milieu of compromissen op het gebied van dierenwelzijn.

Onze Plantaardige Zalm Fillet biedt een veelzijdige en smakelijke optie voor diegenen die bewust willen eten. Het is gemaakt met hoogwaardige plantaardige ingrediënten en reproduceert op opmerkelijke wijze de kenmerkende smaak en structuur van zalm. Met dit baanbrekende product kun je genieten van de delicate nuances en voedingswaarde die de oceaan te bieden heeft, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Of je nu een vegetariër, veganist of gewoon nieuwsgierig bent naar nieuwe smaakervaringen, Plantaardige Zalm Fillet opent de deur naar een wereld van mogelijkheden en culinair genot.

Authentieke zalmervaring

Ecologisch verantwoord alternatief

Gezonde keuze, rijk aan voedingsstoffen

Voedingswaarden

Energie
882 kJ / 213 kcal
Vetten
17,0g
  • Waarvan verzadigd
0,6g
Koolhydraten
6,7g
  • Waarvan suikers
0,6g
Eiwitten
6,7g
Zout
1,8g

* voedingswaarden per 100g

INGREDIËNTEN

Water, zonnebloemolie, lijnzaadolie, verdikkingsmiddelen: carrageen, konjak gom), aardappelzetmeel, gemalen lijnzaad, tarwe-eiwit, erwten-eiwit, tuinbonen-eiwit, stabilisator: methylcellulose, aroma’s, smaakversterker: mononatriumglutamaat, kleurstoffen: rode paprikasap concentraat, bietensapconcentraat, fenegriek-extract, paprika-extract), suiker, zout, azijn, citroensap-poeder, specerijen-extract